Planuojate vaiko gimtadienį? Štai 5 idėjos šventinėms pramogoms

lazerSuplanuoti vaiko gimtadienio šventę gali būti išties nelengva užduotis. Reikia pasirūpinti kvietimais, dekoracijomis, užkandžiais ir žinoma – pramogomis. Tačiau kokias veiklas pasirinkti? Štai jums kelios idėjos, kurios padės lengviau apsispręsti. 

Animatorių kuriami personažai

Animatoriai siūlo platų įvairiausių vaikų pamėgtų personažų pasirinkimą – nuo puikiai pažįstamų superherojų iki mylimų filmukų, laidelių bei knygų personažų, tokių kaip Elza, Šunyčiai patruliai, Barbė ar Kakė Makė. Nuotaikingos programos su šokiais, magiškais triukais, žaidimais ir kitomis įtraukiančiomis veiklomis užtikrins, kad vaikai būtų užsiėmę visos šventės metu ir gerai praleistų laiką draugų būryje. 

Specialūs batutų parkai

Batutų parkai siūlo dideles batutų zonas, kempinių baseinus ir daugybę kitų pramogų, pavyzdžiui laipiojimo sieneles, kautynių buomus ar krepšinio lankus, į kuriuos vaikai kamuolį gali mesti atsispyrę nuo batuto. Šios pramogų vietos garantuoja gerą nuotaiką ir neišdildomus įspūdžius įvairaus amžiaus vaikams ir jų tėvams. Dažnai tokiose vietose būna ir specialios poilsio zonos.

Žaidimai lazeriais

Visi esame girdėję apie dažasvydį, o ar jau teko išbandyti žaidimus lazeriniais šautuvais? Tokią pramogą siūlo, pavyzdžiui, Lazertronas https://lazertronas.lt/paslaugos/vaiko-gimtadienis/  . Žaidimai vyksta pasiskirsčius komandomis, tad dalyvauti gali visi gimtadienio šventės dalyviai. Čia vaikai gali išbandyti savo ištvermę, aktyviai pajudėti, lavinti savo strateginius įgūdžius bei išmokti veikti komandoje. Tai šauni ir įtraukianti pramoga, kuri neabejotinai patiks kiekvienam. Lazerių erdvėse taip pat yra ir specialios poilsio zonos, kuriose galima pasišnekučiuoti bei pasimėgauti užkandžiais ir gėrimais. 

Kartingai

Kalbant apie aktyvias ir jaudinančias pramogas, negalime nepaminėti kartingų. Tai smagi ir įtraukianti veikla, kurioje vaikai gali palenktyniauti ir draugiškai pasivaržyti. Dažnai čia galima rasti ir specialių dviviečių kartingų, kuriuose vaikus gali vežioti tėvai, tad pramoga gali pasimėgauti visi – tiek vaikai, tiek jų tėveliai. Kartingai taip pat neretai siūlo poilsio erdves, kuriose galima užkąsti, pabendrauti ir stebėti lenktynių rezultatus. 

Stalo žaidimai

Tai pramoga apie kurią dažnai pamirštame ir nepelnytai ją nuvertiname. Stalo žaidimų esti pačių įvairiausių – nuo labai paprastų, tinkamų mažesniems vaikams iki sudėtingesnių, tokių kaip Alias ar 5 sekundės, kuriuos gali žaisti visi šventės dalyviai. Tokie žaidimai yra itin mobilūs, todėl juos galite neštis į gamtą ar bet kokią kitą norimą vietą. Na, o jei vakarėlis vyks namuose – tai tiesiog ideali pramoga! 

Gimtadienis vyksta tik kartą metuose, todėl norisi juo pasimėgauti. Pasinaudokite šiomis idėjomis ir jūsų vaiko gimtadienis neabejotinai taps įsimintina švente!

24-88

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode