„Bentley“ gamins automobilius specialiai ... veganams

 

Didžiosios Britanijos automobilių gamybos bendrovė „Bentley“ savo gaminamiems automobiliams vidaus apdailą gamins iš alternatyvių dirbtinių medžiagų, kurios išoriškai niekuo nesiskiria nuo natūralios odos, tačiau jų pagrindą sudarys PVC arba poliuretanas bei .. grybai ir medūzos.

Kaip sakė už dizainą atsakingas „Bentley“ direktorius Stefanas Sielaffas (Štefanas Zilafas), toks sprendimas buvo priimtas reaguojant į veganų pirkėjų prašymus, praneša BBC.

“Jūs negalėsite veganui parduoti „Bentley“ automobilio, kurio salono apdailai reikia iki dvidešimties gyvūnų odų. Mes kalbėjome su tokiais vartotojais Kalifornijoje ir išgirdome, ko jie norėtų iš mūsų automobilių, – sakė S. Sielaffas. – Mes norime patenkinti šių klientų poreikius, nes jie dabar yra mados viršūnėje.“

S. Sielaffo teigimu, „Bentley“ taip pat analizuoja elektromobilių technologijas ir gali būti, kad jas naudos.

Verta paminėti, kad JAV elektromobilių gamintoja „Tesla“ anksčiau pristatė veganams skirtą krosoverį „Model X“, kurio apdailai naudojamos tik sintetinės medžiagos.

Londonas, gegužės 14 d. („Interfax“-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode