Projektas „Atrask save“ – nedirbančiam ir nesimokančiam jaunimui

Šiandien jauni žmonės susiduria su gausybe iššūkių ir yra priversti juos spręsti savarankiškai. Jeigu trūksta informacijos arba patikimo žmogaus, su kuriuo būtų galima pasitarti, šie jaunuoliai atsiduria aklavietėje. Tokiomis situacijomis kartojantis, apima bejėgiškumas, nepasitikėjimas savimi, nerimas, kyla noras užsisklęsti ir pasislėpti nuo nepastovaus, kartais ir baugaus pasaulio. 

Ar tokia situacija atrodo pažįstama? Vilniaus arkivyskupijos Caritas Amatų mokymo centras kviečia jaunus žmones nuo 15 iki 29 metų išsivaduoti iš užburto rato ir dalyvauti projekte „Atrask save“.

Nuo praeitų metų rugsėjo vykdomas projektas yra finansuojamą ES struktūrinių fondų lėšomis. Jis skirtas jauniems savęs ieškantiems žmonėms, kurie šiuo metu nesimoko, nedirba ir nėra registruoti Darbo biržoje. 

„Šiuo projektu siekiame stiprinti jaunuolių gebėjimus prisitaikyti prie kintančios darbo rinkos poreikių, padedame spręsti iškylančias asmenines problemas, sudarome palankias sąlygas formuotis jauno žmogaus asmenybei ir tikime, kad drauge pavyks padaryti viską, jog jaunas žmogus surastų savo svajonių darbą ar profesiją ir sėkmingai jame įsitvirtintų", – pasakoja projekto koordinatoriai. 

Daugiau informacijos užsukus į Vilniaus arkivyskupijos Caritas Amatų mokymo centrą (M. K. Paco g. 4) arba iš projekto koordinatorės Rimvydės (tel. 863610970 el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.). 

Bernardinai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode