V.Baltraitienė ir J.Milius nesupainiojo interesų, kai dalyvavo vakarienėje Panevėžyje

Žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė ir buvęs Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vadovas Jonas Milius nesupainiojo viešųjų ir privačių interesų, kai vasarą Panevėžio rajone dalyvavo vakarienėje - medžioklėje su Latvijos Žemės ūkio ministerijos delegacija ir verslininkais Pranu Dailide bei Virginijumi Kantausku, nusprendė Vyriausioji tarnybinės etikos komisija.

„Žėmės ūkio ministrė V.Baltraitienė ir buvęs Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius Jonas Milius, dalyvaudami šių metų liepos 27 dieną Panevėžio rajone vykusiame neformaliame susitikime, Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybės tarnyboje įstatymo nepažeidė“, - BNS sakė komisijos atstovė spaudai Eglė Ivanauskaitė.

„Komisija nenustatė faktų, kad dalyvaudami neformaliame susitikime V.Baltraitienė ar J.Milius būtų siekę naudos sau ar sau artimiems asmenims. Tyrimo metu nebuvo nustatyta duomenų, galinčių pagrįsti tiesioginį, akivaizdų V.Baltraitienės, J.Miliaus ar jiems artimų asmenų privatų suinteresuotumą, susijusį su V.Kantausku, P.Dailide ar jų verslo interesais“, - pridūrė ji.



Vilnius, lapkričio 16 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode